Categorieën

Service

Stadsgehoorzaal meest gastvrije theater ?

Stadsgehoorzaal meest gastvrije theater ?
Uit

Stadsgehoorzaal meest gastvrije theater ?

  • Redactie
  • 27-07-2016
  • Uit
Stadsgehoorzaal meest gastvrije theater ?
VLAARDINGEN - De Stadsgehoorzaal zit in de race voor de titel 'Meest Gastvrije Theater van Nederland'! De ANWB wil haar leden de leukste theaters van Nederland adviseren en daar hoort Vlaardingen bij. Hopelijk kunt u Vlaardingen mee helpen naar de top, door massaal met elkaar te stemmen! Wie de vragenlijst hier!!   invult, maakt ook nog kans op 2 kaarten voor de musical The Bodyguard.

Het team van de Stadsgehoorzaal hoopt enorm dat de Vlaardingse Stadsgehoorzaal ook in úw hoofd opkomt, wanneer u denkt aan 'gastvrij' en 'theater'. Ze vinden het in ieder geval als team een groot feest om u een fantastische avond uit te bezorgen, zo één die nog lang blijft hangen. Een hartelijk ontvangst met een grote lach, leuke muziek bij binnenkomst, persoonlijk contact, open voor feedback en een gezellig aanbod na afloop met een hapje, drankje en live muziek! Ze zijn er trots op u te ontvangen en ze hopen dat we dat ook uitstralen.

 

Tips?

Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering. Mocht u nog tips hebben om dit beter te krijgen, horen ze dat heel graag van. U kunt contact opnemen met Renske Verbeek (directeur) via [email protected]  .

Vult u de vragenlijst in, dan maakt u ook nog kans op 2 kaarten voor de musical The Bodyguard.  winnaars worden in oktober bekend gemaakt.

De ANWB is op zoek naar het Meest Gastvrije Theater van Nederland, en de Stadsgehoorzaal zit in de race. Daar zijn we enorm trots op! Hopelijk kunt u Vlaardingen mee helpen naar de top, door te stemmen!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →