Stadsgehoorzaal omgetoverd tot Wonderland!

13-01-2020 Uit Redactie

Foto: Sebastiaan van den Berg

VLAARDINGEN - Inmiddels is het al één week geleden dat met de hulp van ruim 50 mensen de voorstelling Alice in Wonderland tot stand kwam. En met succes! Met drie bomvolle zalen in de Stadsgehoorzaal was de show volledig uitverkocht.
 

Eén groot Wonderland in Vlaardingen

Het laatste weekend van de kerstvakantie toverde De Stadsgehoorzaal Vlaardingen om tot Wonderland. Waar het gemene wezen JubJub heerste en Alice Wonderland moest redden van het kwaad. Maar ook met een knettergek theefeest vol moppen, K3: de drie koninginnen, ratten, muizen, katten en een rokende rups. Alle bekende Wonderlandfiguren kwamen tijdens de twee uur durende show voorbij.

De familievoorstelling die in een modern jasje werd gestoken, werd geïnspireerd op de wereldberoemde verhalen van Lewis Carroll. Ook Lewis was te zien tijdens de voorstelling, als verteller van het verhaal. Het bijzondere van deze voorstelling was een afwisselende cast: met de jongste deelneemster van 6 jaar oud, en de oudste van 28. Dat maakte de voorstelling een unieke beleving voor jong en oud!


Een boost voor theater in Vlaardingen

De voorstelling werd gemaakt met nieuw, Vlaardings (en omstreken) creatief talent. Kinderen en volwassenen kregen de kans zich te ontwikkelen op het gebied van acteren, zingen en dansen. Maar ook het schrijven, produceren, ontwerpen en maken van kostuums, het componeren van liedjes, licht en geluid.. Alles bracht de theaterclub zelf tot stand zelf met een geweldig team van enthousiastelingen. 


Theatermaken met passie

Stichting On Steetsj is voortgekomen uit een grote “passie voor theater”. Er wordt gestreefd om per theaterseizoen één of meerdere voorstellingen in Vlaardingen op de planken te brengen. Voorstellingen voor jong en oud, musicals, toneelstukken, drama, maar ook experimenteel theater. Alles is denkbaar, geen uitdaging is te groot! Artistiek leider Daniel-Lee maakt dit jaar al 20 jaar theater. Hij had altijd de wens voorstellingen te maken waarin jongeren hun passie voor zingen, dansen en acteren met het publiek kunnen delen. Zijn jubileum is nu officieel gevierd, met een geweldig mooie productie van "Alice in Wonderland".
 

Nog veel meer in petto

Vorig jaar waren ook al drie mooie shows te zien van Stichting Ontsteetsj, zoals Peten Pan en Pelle&Ollie. Ook dit jaar staat er weer van alles om de planning om theater een boost te geven in Vlaardingen! Ben je benieuwd? Of lijkt het jou ook gaaf je talent in te zetten?

Hou ons in de gaten! www.onsteetsj.nl  of volg ons op Facebook: hier! 

 


 Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date