Categorieën

Service

Stadsterras goed bezocht

Stadsterras goed bezocht
Uit

Stadsterras goed bezocht

  • Redactie
  • 02-02-2016
  • Uit
Stadsterras goed bezocht
VLAARDINGEN - Met ruim 500 bezoekers kan het Stadsterras van afgelopen zondag een succes genoemd worden. De programmering was gevarieerd, met voor elk wat wils. De kinderen konden meedoen aan een workshop theater of dans, Un1eke waaiers versieren, zich laten omtoveren tot een vlinder of tijger of een echte tekenrobot in elkaar knutselen.

De overige bezoekers konden zich laten verrassen door de Stadstalenten en improvisatietheater bij de Stadsvloer Op, luisteren naar het Stadsgesprek of genieten van de muziek en een lekker hapje in de tot heus terras omgetoverde bovenfoyer van de Stadsgehoorzaal. En dat allemaal gratis te bezoeken. Dat het niet alleen gaat om het gratis programma, bevestigde de goed gevulde Harmonie bij de betaalde voorstelling van Tango Extremo. Ook hier na afloop tevreden gezichten.

Het lijkt erop dat de programmaraden van de Stadsgehoorzaal met het Stadsterras de juiste snaar hebben geraakt bij het Vlaardings publiek. Het gewenste Zomerterrasgevoel is gerealiseerd, een goede mix tussen cultureel aanbod en ontspanning wordt geboden. ‘Een goede besteding van de zondagmiddag’, aldus menig bezoeker.

Het volgende Stadsterras zal plaatsvinden op zondag 28 februari tussen 15.00 en 18.00 uur in de Stadsgehoorzaal.