Stef Classens speelt in De Kroepoekfabriek

10-03-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 27 maart staat de winnaar van het derde seizoen van de tv-talentenjacht 'De Beste Singer-songwriter van Nederland' in De Kroepoekfabriek. Samen singer-songwriter Channah. Stef vertelt met zijn muziek een persoonlijk verhaal waarmee hij iedereen weet te bereiken. De singer-songwriter heeft zijn liefde voor muziek mee gekregen uit het gezin waarin hij opgroeide. Sinds zijn jeugd komt hij al in aanraking met de zang van zijn vader en het gitaarspel van zijn moeder. Dit motiveerde hem om zelf ook in de muziek door te gaan. 

Na zijn overwinning heeft Stef Classens niet stil gezeten. Zo stond hij in de voorprogramma’s van Jaqueline Govaert en Tangarine. Ook heeft hij al op verschillende festivals gespeeld, zoals Sziget, Songbird en The Brave. En op vrijdag 27 maart staat hij dus in De KF! Stef komt niet alleen. Support is niemand minder dan Channah! Ze is blond, bloedmooi, rijdt op een motor en zingt. Maar als we enkele recensies van haar honderden optredens lezen, blijkt ze niet zomaar te zingen. Nee, Channah verbaast, ontroert en raakt. Zo schreef 3voor12: ,,Als je als singer-songwriter het gemoed van de luisteraars kunt bespelen, al vanaf de eerste noten, kun je meer dan mooi zingen alleen.'' 

Ook Channah kreeg muziek van huis uit mee. Thuis draaiden haar ouders vaak platen van Bob Dylan, Leonard Cohen, Johnny Cash en Neil Young; iconen die later haar persoonlijke helden zouden worden. Zij studeerde af aan het Conservatorium van Amsterdam, volgde muziekwetenschappen en Engels aan de Universiteit van Amsterdam, gevolgd door een jaar masterclasses bij Complete Vocal Insitute in Kopenhagen. Een muzikale achtergrond die Channah’s stijl en performance hebben gevormd. Tussen Adele en Feist en tussen Coldplay en Fink groeide haar eigen, unieke geluid. 

Kaartjes koop je HIER!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date