Categorieën

Service

Stem op De Dood !

Stem op De Dood !
Uit

Stem op De Dood !

  • Redactie
  • 19-12-2015
  • Uit

VLAARDINGEN/SCHIEDAM/ROTTERDAM – De Dood: een band met roots in Vlaardingen en Schiedam is in een strijd verwikkeld met David. Eén van de bandleden is Tim van Dorp die de programmering in de Kroepoekfabriek verzorgt. De Dood speelt punkrock…

David tegen De Dood. Het lijkt een titel van een Bijbels epos maar het is toch echt de strijd tussen twee talentvolle acts die vandaag 24 uur strijden om een plek in de finale. Het belooft een legendarische strijd te worden aangezien beide acts in de 1e ronde van de wedstrijd, uitgeschreven door 3VOOR12 Rotterdam, de meeste stemmen kregen.

3VOOR12 Rotterdam leeft voor muziek. Uiteraard voor alle soorten muziek maar vooral voor de muziek uit onze eigen Rotterdamse regio. Rotterdam is de laatste jaren wereldnieuws vanwege de baanbrekende architectuur maar wij weten dat de muziekscene in deze regio net zo innovatief en goed is. Doel van 3VOOR12 Rotterdam is dan ook om de lokale talenten te tonen voordat ze landelijk doorbreken of zelfs daarvoor nog; voordat ze een hit zijn op social media of een platendeal hebben gescoord.

Stemmen op De Dood kan door te reageren op deze Facebookpagina : kijk dan even naar het bericht over David tegen De Dood en reageren is stemmen !  Je kunt ook stemmen via Twitter via de tweet van @3voor12rdam. Stem dus nu nog op De Dood !