Categorieën

Service

Stem op Vlaardings talent !

Stem op Vlaardings talent !
Uit

Stem op Vlaardings talent !

  • Redactie
  • 28-04-2016
  • Uit
Stem op Vlaardings talent !

Giel Beelen met een deel van zijn talenten. Annabel staat derde van links

VLAARDINGEN – “Praying for Freedom”. Zo heet het nieuwe nummer dat door de Vlaardingse Annabel Kalee is geschreven voor de volgende ronde in Giels Talentenjacht.

Eergisteren is die strijd een volgende fase in gegaan. De door Giel Beelen geselecteerde top 111 van muzikale talenten had één week de tijd om een liedje te schrijven over het thema Vrijheid.

,,Het nummer “Praying for Freedom” is geschreven vanuit de gedachte dat je moet vluchten’’, aldus Annabel.  Het is onvoorstelbaar wat mensen die moeten vluchten mee maken. Mensen die werkelijk alles achter moeten laten in de hoop dat ze ergens anders kunnen leven in veiligheid en vrijheid. Ik heb me verplaatst in een persoon die moet vluchten. Zo probeerde ik me voor te stellen wat het is om te vluchten en wat je emotioneel doorstaat."

Om door de volgende selectie te komen, heeft ze zoveel mogelijk ‘likes’, ‘comments’ en ‘watchtime’ nodig op Youtube. Om door te gaan moet Annabel driekwart van de concurrentie achter zich laten. Beelen gaat 25 talenten een springplank bieden in de muziekwereld. Annabel vraagt dan ook aan ieder die het horen wil, dus zeker de lezers van Vlaardingen24: ,,Wil je mij alsjeblieft steunen door naar deze link ! te gaan ?’’