Succesvol housefeest in zwembad krijgt tweede editie

20-03-2019 Uit Redactie

fotografie: Ron van Rutten

VLAARDINGEN - De tweede editie van float. zal gehouden worden op zaterdag 26 oktober. Nadat vorige maand de eerste editie zowel bij de bezoekers, organisatie als andere betrokkenen kon rekenen op laaiend enthousiaste reacties, was het natuurlijk wachten op een vervolg. Wederom wordt De Kulk dus omgebouwd tot een complete nachtclub met nu-disco en house verzorgd door dj’s uit de top van de Nederlandse scene.

Float.
Het tropisch recreatiebad van zwembad De Kulk wordt voor de tweede keer omgetoverd tot een nachtclub. De stroomversnelling, het bubbelbad en natuurlijk de glijbaan zijn open, terwijl gedurende de avond en nacht, van 20.00u tot 03.00u, de diepe bassen over het water denderen. De eerste editie van float. was zo’n succes dat zelfs tijdens de eerste editie bezoekers zich hardop afvroegen wanneer de volgende editie plaats zou vinden. Eind oktober is het dus zo ver. De line-up van deze tweede editie zal later bekend worden gemaakt. Wie blind vertrouwen heeft, kan vanaf dinsdag 26 maart First Wave-tickets aanschaffen tegen het extra goedkope tarief van € 22.50. De First Wave tickets zijn zeer beperkt verkrijgbaar.

Voor bezoekers uit Schiedam, Rotterdam of elders uit het land, is het ook mogelijk ‘retourvervoer’ aan te schaffen naar Schiedam Centrum of Rotterdam Centraal. Zo kom je midden in de nacht makkelijk en veilig thuis. Voor de clubganger die liever blijft slapen, zijn bij Ibis Hotel Vlaardingen tegen aantrekkelijk tarief kamers te boeken, inclusief ontbijt.

Float. #2
Zaterdag 26 oktober
Tijden: 20.00 – 03.00
Kaarten zijn vanaf dinsdag 26 maart 10.00 uur verkrijgbaar op www.floatfestival.nl
FacebookeventGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date