Succesvolle Talk of the Town

14-01-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In een uitverkochte editie van de talkshow “Talk of the Town” verwelkomde presentator Tjerk van der Ende gisteren de net geïnstalleerde burgemeester Annemiek Jetten. Ook werd bekend gemaakt welk jong Vlaardings talent op 4 februari samen met Karin Bloemen optreedt in de Stadsgehoorzaal. Er werd gesproken over de laureaten van de Geuzenpenning 2017 door Hans Mathijssen en Cora Laan. KOFA vertelde over het belang van een podium om te jammen met verschillende muzikanten, en Ingrid Wijker (SP) zat op de kruk in What the Kruk. Vlaardingse kappers beoordeelden wat de lekkerste Vlaardings kapsalon was, u weet wel, zo’n middernachtelijke snack van een grillroom! De ghostwriter (Michel Reinders) sloot tenslotte de avond af en gaf goede adviezen aan de burgemeester.

Vlaardingen maakte kennis met een charmante, goedlachse, diplomatieke vrouw. Het interview werd gesteld aan de hand van verschillende voorwerpen. Een bananenschil koos ze maar niet, maar een kleine voetbal wel. Houdt u van sport was de vraag. ,,Pijnlijke vraag…ik kijk wel graag sport. Mijn familie is Ajax fan, ik weet of ik dat wel mag zeggen hier. Maar ik ben voor Feyenoord hoor’’.

In Talk Of The Town werd ook aangekondigd wie samen met Karin Bloemen op 4 februari aanstaande mag optreden. Na fantastische optredens van Raquel Benito ,Luna  Meijer en Eva en Christiaan Schreuder, liet de redactie een door Karin Bloemen al eerder opgenomen filmpje zien waarin de winnaar bekend werd gemaakt. Benito: ,,Karin Bloemen, die kan echt alles, ik zou wel heel graag met haar in de grote zaal willen staan’’. En wat een geluk voor Raquel, Karin wees haar aan als de winnaar.

Er werd afgetrapt met het voorstellen van de jury van de grote kapsalontest. Talk Of The Town ging op zoek naar de beste kapsalon, ‘die in het bakje, niet degene die je knipt’. Maar wie kan dat nu beter beoordelen dan een jury van kappers,  onder aanvoering van Tati Gomes, de bedenker van deze lekkernij. Verder in de jury Roxanne van Team Kappers, Karel van ’t Salonnetje en lekkerbek Arne van der Zande, die ‘wel honger had’.

Uitslag en juryrapport:

1e plaats     Dinner & You  ondanks aardappelschijfjes in plaats van patat en döner in plaats van shoarma.

2e plaats     Grillroom Isis: knoflooksaus was te zuur en een vetje in de shoarma.

3e  plaats    Pasha was te pittig, en er zaten mais en wortels in, dat hoort echt niet! Presentatie was wel de beste. 

Ingrid Wijker nam deze keer plaats op de kruk in What the Kruk. Op haar eigen, overduidelijke manier hoefde ze over geen antwoord na te denken. Ingrid heeft geen spijt van uitspraken in het verleden over wat dan ook. En op de vraag of ze ambtenaren wel eens UGGs heeft zien dragen, is ze heel duidelijk. “Dat durven ze volgens mij niet, en trouwens ik moest pas mijn rijbewijs ophalen, ik heb geen kou gevoeld hoor, zweet stond in m’n bilnaad.”

De initiatiefnemers van KOFA kwamen ook aan de tafel. KOFA is een nieuw poppodium waar jonge muziekkanten kunnen jammen. Ook leverde KOFA de muzikanten voor de pauze en na afloop.

Michel Reinders sloot traditiegetrouw de show af met zijn gesproken column als ghostwriter. Hij vat in zijn column altijd de avond samen waarin hij 3 adviezen aan de burgemeester geeft – u had er bij moeten zijn!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date