Surfpunk en Sixties in de Kroepoekfabriek

06-10-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 7 oktober staan Beyond Lickin’ en The Jerry Hormone Ego Trip op het podium van De Kroepoekfabriek. Zij brengen een stormvloed aan surf punk met veel invloeden uit de sixties.

Beyond Lickin’ is een garage‘n’surf trio en niet vies van een muzikale cocktail van sixties, punk, surf en cockrock’n’roll! Deze Rotterdammers zijn geen onbekende in het wereldje, ze gaan al een tijdje mee. Er wordt gezongen in zowel het Engels als het Nederlands.  ,,Alleen de instrumentale surfnummers spelen we in het Duits’’, vertelt Arno Licker. ,,Dat klinkt namelijk beter!’’ Aan humor hebben de mannen van Beyond Lickin’ geen gebrek. 
 

The Jerry Hormone Ego Trip is de nieuwe band van de Rotterdamse schrijver (en ex-gitarist van The Apers) Jerry Hormone. Klinkt als The Troggs (je weet wel, van ‘Wild Thing’) met Wim Schippers op zang, of Jacques Dutronc als hij Nederlands kon. Liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van vrienden die stout, stout, stout zijn. Heb je zin in een avond vol rock met herkenbare sixties invloeden? Dan ben je hier op de goede plek!

 

VRIJDAG 7 OKTOBER

BEYOND LICKIN’ + THE JERRY HORMONE EGO TRIP

DEUR OPEN: 20.30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | VVK 5 EURO, DEUR 7 EURO

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: kroepoekfabriek.nl    

Gerelateerd