Suzanne Stevense weer 'thuis' bij KADE40

21-07-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Suzanne Stevense begon zes jaar geleden met een aantal andere creatieve Vlaardingers in KADE40 De Winkel, en startte een ruilbieb. Ze volgde een naaicursus en ondertussen is ze trotse eigenaresse van haar eigen webwinkel (@Wantoudeliefderoestniet). Suzanne maakt prachtige vintage-look jurken, de inmiddels reuze bekende Pollewops.

Een aantal weken geleden klopte Suzanne bij KADE40 aan met een wild idee en inmiddels zijn deze plannen al snel werkelijkheid geworden: Suzanne heeft haar shop-in-shop / werkplek gevonden in het pand van KADE40 aan de Westhavenkade. 'Jouw duurzame garderobe begint hier!', aldus Stevense.
Een mooie wisselwerking waarbij Suzanne haar creativiteit kwijt kan in het geven van verschillende workshops voor KADE40 en tegelijkertijd kan werken aan haar eigen nieuwe collecties. Zodra bekend is wat voor leuke dingen ze gaat organiseren, plaatst KADE40 dit direct op de website, onder het discipline Mode & Design.

Altijd op de hoogte blijven? Volg Suzanne dan via @wantoudeliefderoestniet en KADE40 via @kade40_vld op Facebook en Instagram. Inschrijven voor het nieuwe cursusseizoen dat start in september is mogelijk via de website van KADE40, hier bekijk je ook het gehele aanbod. Kom je snel een kijkje nemen na de zomervakantie? KADE40 is gesloten in verband met de zomervakantie van 1 tot en met 24 augustus.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date