Talk of the Town is terug met gratis concert !

03-10-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 16 oktober is er weer een kersverse editie van de enige echte eigen terugkerende talkshow in de Kroepoekfabriek: TALK OF THE TOWN! Voor iedereen die zich interesseert voor regionale actualiteiten, (lokale) politiek, cultuur en uiteraard muziek.

Zo duikt presentator Tjerk van der Ende in de vluchtelingenproblematiek. Een vraagstuk dat iedereen bezighoudt en waar het nodige van gevonden en over gezegd wordt. Talk of the Town biedt graag wat meer achtergrondinformatie en dus gaat Tjerk in gesprek met een aantal betrokken en deskundige gasten. En hij vraagt zich af: stel je wilt zelf iets doen, wat kun je dan?

Talk of the Town zou Talk of the Town niet zijn zonder muziek. We vinden het daarom hartstikke gezellig dat de bandleden van HeavyLight aanschuiven. Nog beter nieuws is, dat zij na afloop het podium beklimmen voor een volledig concert. Gratis. Wordt het nog beter?

Ja! Want deze verse editie komt met een nieuw item. Stilstaan is immers achteruitgang. In ‘Wat de Kruk!’ zetten we figuurlijk een bekende kop op De Kruk en vragen hem of haar de hemd van het lijf. De eerste in deze serie is de Vlaardingse VVD fractievoorzitter Vera Kalf-Müller. Ze is al jarenlang actief in de Vlaardingse politiek en altijd aanwezig in de raadzaal, maar wie is ze eigenlijk? Maakt ze bijvoorbeeld ook wel eens fouten? Heeft ze spijt van beslissingen? Wat is volgens haar de reden van de slechte score van de VVD bij verkiezingen in Vlaardingen? Tjerk gaat al deze vragen afvuren, dus we gaan het horen!

En je kent ze wel: politieke spelletjes. Zouden ze in Vlaardingen ook worden gespeeld? Nou, bij Talk of the Town wel! Twee politieke partijen gaan met elkaar de strijd aan… welke leden weten het meest, die van Leefbaar Vlaardingen of van ONS Vlaardingen?

Oh, en dat is niet alles! Architect Rolf Bruggink komt vertellen over het nieuwe bestemmingsplan voor De Watertoren in het Oranjepark, stadsarchivaris Harm Jan Luth geeft ons weer een fijn lesje geschiedenis en – gelukkig! – vat Ghost Writer Michel Reinders dit alles gevat en scherp samen en zijn De Jeneverneuzen present voor de muzikale omlijsting.

Gratis concert: HeavyLight

Na afloop van de talkshow is iedereen uitgenodigd voor het (gratis) concert van HeavyLight. De band start om 22.00 uur. HeavyLight werd in 2011 opgericht door Allart (Leadvocals en gitaar), Dylan (Toetsen), Sander (Bas) en Jeroen (Drums). Ze brachten in 2013 de singles Hey en Any Moment Now uit, gevolgd door het debuutalbum Your Kingdom in 2014. De heren zijn vervolgens veelvuldig gedraaid en live te gast geweest bij 3FM, Radio 538 en Radio 2, speelden in De Wereld Draait Door, Toppop3, zijn benoemd tot 3FM Serious Talent en werden met de eerste twee videoclips getipt op de officiële website van Coldplay. De nieuwste single Close To You werd eind februari 2015 gereleased.

Meer info vind je  HIER!

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is HIER! te vinden.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date