Talk of the Town met zeilkampioen, actievoerders en Polderparade

01-10-2018 Uit Redactie

Fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Op vrijdagavond 5 oktober is het weer tijd voor een gloednieuwe editie van de lokale talkshow Talk of the Town in de Stadsgehoorzaal. Ook deze editie ontvangt presentator Tjerk van der Ende weer een aantal interessante gasten om te praten over actuele, politieke en culturele onderwerpen.

Op 25 augustus is Pim van Vugt samen met zijn zus (Lisa van Vugt) voor de tweede keer wereldkampioen geworden in de RS500 klasse in het zeilen. Hij heeft een nieuw doel: de Olympische Spelen in Tokyo. Pim is te gast in de show om meer over zijn droom te vertellen.

De aanleg van de inmiddels beruchte en omstreden Blankenburgtunnel is van start gegaan. Jarenlang hebben diverse actiegroepen gestreden om de aanleg tegen te gaan. Gaan zij door met protest nu de aanleg is begonnen? Of hebben ze zich neergelegd bij de komst van de nieuwe A24?

Aanstaande zondag is de tweede editie van de Polderparade. In Talk of the Town een voorproefje van deze muzikale middag in de Zuidbuurt in Vlaardingen.

Verder neemt politicus Koen Kegel (D66) plaats op de kruk, waar hij lastige vragen krijgt voorgeschoteld, wordt er een Vlaardingse zoetigheid getest door ons panel en is er live muziek van Wijke Visker in het kader van Muziek bij de Buren.

Kaarten voor Talk of the Town zijn te koop bij de Stadsgehoorzaal of op de website van het theater. De talkshow begint om 20:30 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date