Talk of the Town

10-01-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Stadsgehoorzaal vormt vrijdag 13 januari het decor voor Talk of the Town, een avondvullende talkshow over, met en voor de stad. De Harmonie wordt omgetoverd tot een gezellig café, waar bijzondere personen, actieve instellingen, unieke artiesten, politieke partijen en interessante ondernemers worden uitgenodigd om je te boeien, te prikkelen en te inspireren. De talkshow is in goede handen bij host Tjerk van der Ende. Het belooft weer een bomvolle, leuke, leerzame, muzikale en Vlaardingse editie te worden! Wat kan je verwachten?

- Een kennismaking met de gloednieuwe burgemeester van Vlaardingen; Annemiek Jetten!

- Jong talent; Karin Bloemen speelt op 4 februari in de Stadsgehoorzaal met haar show Volle Bloei. Tijdens deze show geeft zij lokaal, jong talent de kans om met haar op te treden! Er zijn drie jonge talenten uit de regio genomineerd. Zij spelen tijdens Talk of the Town hun auditienummer, en daarna wordt de winnaar bekend gemaakt! Spannend!

- Een kennismaking met het nieuwe open podium van Vlaardingen: KOFA. Een plek waar onder andere bandavonden, jamsessies en open mic-avonden worden georganiseerd. Het blijft natuurlijk niet alleen bij praten, de instrumenten zijn ook uit de kast gehaald...

- Deze editie voegen ze toe aan onze Canon van Vlaardingen (alles wat je moet weten over Vlaardingen maar nog niet wist…): De Geuzenpenning! Op 13 januari wordt bekend gemaakt wie de laureaat voor de Geuzenpenning 2017 is. En ’s avonds kun je direct uit de mond van uitvoerend secretaris Hans Mathijssen horen waarom deze persoon de penning heeft verdiend! Daarnaast vertelt geschiedkundige Cora Laan alles over de geschiedenis van de Geuzenpenning.

- What the … Kruk?! Ook in 2017 legt onze host Tjerk van den Ende het vuur aan de schenen bij onze Vlaardingse politici. Kort, krachtig, kritisch en met een dikke knipoog. Welke politicus zal er deze keer aan de beurt zijn?

- De enige echte kapsalon-test! Na de ijstest en de ijzerkoekjestest is het deze keer de beurt aan de beroemde regionale specialiteit: de kapsalon! Maar hoe is een kapsalon nou op z’n best? Dat kan alleen maar getest worden door, natuurlijk, kappers! Drie kappers, waaronder de bedenker van het fenomeen, beoordelen drie Vlaardingse grillrooms. Welke blijkt de moeite waard na een avondje stappen?

- De avond sluit af met de vaste trots: De Ghostwriter. Michel Reinders neemt de avond onder de loep en vat deze kritisch, humoristisch en gevat samen in een live opgedragen column.

De Harmonie Vlaardingen  I Vrijdag 13 januari 2017 I Inloop 20:00 uur, start 20:30 uur I toegang €4  (exclusief consumptie)Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date