Categorieën

Service

Terrasje pakken in de Stadsgehoorzaal

Terrasje pakken in de Stadsgehoorzaal
Uit

Terrasje pakken in de Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 21-11-2015
  • Uit
Terrasje pakken in de Stadsgehoorzaal

VLAARDINGEN - Zondag 29 november kan er op het Stadsterras in de Stadsgehoorzaal genoten worden van goede muziek, theater en leuke jeugdactiviteiten. Tijdens het Stadsgesprek kun je meepraten over kunst & cultuur en je kunt zelfs zelf ‘De Vloer Op’. Om alles nog lekkerder te maken, worden de beste hapjes en drankjes uit de stad naar het Stadsterras gehaald. 

Het Stadsterras is een maandelijks theaterfeest voor de hele regio. Op de laatste zondag van de maand treden er tussen 15.00 en 18.00 uur professionele en lokale muzikanten, acteurs, verenigingen, groepen en gezelschappen op en kan er met de hele familie genoten worden van kunst en cultuur. In alle foyers van de Stadsgehoorzaal zijn er activiteiten gepland die gratis te bezoeken zijn.
 

De Kleine Kapitein

Ieder Stadsterras is er ten minste één professionele voorstelling. Zondag 29 november is dat de spannende familievoorstelling De Kleine Kapitein (6 ) naar de gelijknamige boeken van Paul Biegel. De voorstelling start om 16.00 uur in de Grote Zaal. Kaarten voor de voorstelling zijn deze middag te koop à € 16,- per stuk.
 

Activiteiten voor jong en oud

Voor en na de voorstelling kun je stoer en zeewaardig op de foto en kunnen de kinderen deelnemen aan leuke kinderworkshops. Zo kan er meegezongen worden met de Piet Sing a Long, wordt er onder begeleiding van knutseldocenten van Un1ek kerstversiering gemaakt en kunnen kinderen zich laten schminken. Pannekoekenhuis ’t Hof komt deze middag naar het Stadsterras om de pannenkoeken te bakken. De volwassenen kunnen in het Stadscafé deelnemen aan het Stadsgesprek (16.15 uur en 17.00 uur). Gespreksleider Leen Vreugdenhil gaat met gasten en publiek in gesprek over kunst en cultuur. Liefhebbers van improvisatietheater kunnen zich uitleven op de Stadsvloer (16.15 uur) o.l.v. regisseur Jacques Nachtegaal.
 

Muziek

Ook aan de muziekliefhebbers is gedacht. Deze middag treden er maar liefst drie Vlaardingse bands op! Om 16.15 spelen de dames van Shiva Diva fijne wereldmuziek. Tijdens het optreden van Petrol (16.45) klinken er meer poppy klanken. De middag wordt om 17.15 uur muzikaal afgesloten door Red Charmaine. Deze band is vernoemd naar de haarkleur en naam van de zangeres. Red Charmaine neemt je mee op een muzikale reis door verschillende landen en streken. Van jazz, naar gipsy en fado. 

Hongerig geworden van zoveel kunst en cultuur? Stil dan je trek met een Stadsbal van Wapenaar of een lekker Stadsplankje. Lekker met een Stadsdrankje. Het Stadsterras is geopend van 15.00 tot 18.00 uur.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →