Terrassen en tuin de Kulk ook open voor niet-zwemmers

02-07-2020 Uit Algemeen

VLAARDINGEN – Zwem- en recreatiebad en Brasserie De Kulk hebben besloten om de terrassen en de tuin rondom het zwembad open te stellen voor gasten, ook als je niet komt zwemmen. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de buitenruimte rondom het zwembad. Je kunt er nu heerlijk ontspannen, lunchen, zonnen en diverse activiteiten ondernemen.

Er zijn ligbedden geplaatst, het meubilair van de terrassen is vernieuwd en er is uiteraard de mogelijkheid om een heerlijk hapje te eten van de lunchkaart van de Brasserie. Voor de kinderen is er een air trampoline. Ook liggen er twee prachtige elektrische sloepjes voor de deur waarmee je door Vlaardingen kunt varen of de Vlieten richting Maassluis en Schipluiden kunt verkennen.

In Brasserie de Kulk zijn er tevens gepaste maatregelen genomen om de gasten veilig en prettig te kunnen ontvangen en te verwennen met lekkere gerechten. De komende periode wordt er extra aandacht gegenereerd voor de vernieuwde terrassen en de tuin van de Brasserie onder het motto: Buiten bij de Kulk!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date