Terug in de tijd voor 50-plussers

23-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Op 28 november kunnen 50-plussers terug in de tijd gaan in Partycentrum Prikkewater aan de Koningin Wilhelminahaven. Een groep studenten van de Hogeschool Rotterdam organiseert er een avond met een nostalgische quiz en spelletjes waarbij de jaren ‘80 centraal staan.

In teams van vier à vijf personen gaan de deelnemers aan de avond verschillende spelletjes doen, zoals de zogenoemde Nostalgiekast en Retro Rebus. ,,Het team dat de meeste punten verzamelt over heel de avond wint een leuke prijs’’, aldus Sarah, die één van de studenten is die dit organiseert.

Sarah en haar medestudenten Joyce, Tess en Lana hebben vanuit de Hogeschool Rotterdam de opdracht gekregen een event te organiseren voor een goed doel. Als studenten leren ze zo wat er nodig is om een professioneel evenement ‘op poten te zetten’ en tegelijkertijd zich in te zeten voor anderen, in dit geval Stichting Jarige Job.

 

Het goed doel: Stichting Jarige Job

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor ruim 61.000 kinderen in Nederland is dat helaas niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeau, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Jarige Job helpt deze kinderen. Zij geven de kinderen een verjaardagsbox ter waarde van €35 met alles erop en eraan, zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekker voor thuis en cadeautjes.

 

Wie mee wil doen kan de organisatie vinden op Facebook via deze link!  Daar is ook een link om kaarten te bestellen.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur

Voor meer informatie kunt u mailen naar eventsamenzijn@gmail.comGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date