Thalita in de prijzen op muziekconcours

04-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Afgelopen zaterdag heeft Showbrassband Thalita uit Vlaardingen een eerste prijs gewonnen in de eerste divisie tijdens hun deelname aan een Nationaal Muziekconcours in Schiedam. Thalita speelde twee nummers voor dit concours: stilstaand Castell-Nedd en marcherend Cross of Honour.  De band kreeg veel applaus bij de uitvoering van deze moeilijke muziekstukken en ook tijdens de afmars ‘Sky on Fire’ was er een staande ovatie.

Deze dag kregen alle Thalita leden ook nog eens van hun Activiteiten Commissie een nieuwe soft-shell jas in Thalita kleuren en opdruk en is de hele band na het concours uit eten geweest.

Voor het komende jaar heeft Thalita weer grootse plannen, waarvoor wel genoeg leden nodig zijn. Deze kunnen zich aanmelden via www.thalita.nl   Thalita kan nog altijd nieuwe leden gebruiken, vooral bij het slagwerk. Ga eens kijken bij een van de repetities, kijk op de site www.thalita.nl  of spreek één van de leden aan bij optredens voor meer informatie.

Thalita repeteert iedere Dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur en Thalita Extra op Woensdagavond  van 19.30 – 22.00 aan de Korhoenlaan 6 in het sportcentrum naast Mavo VOS.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date