The Bullfight in de Kroepoekfabriek

01-06-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 3 juni staat The Bullfight in De Kroepoekfabriek. De band heeft duidelijke invloeden van artiesten zoals Tom Waits en Leonard Cohen. Ook is er een speciale actie voor alle deelnemers van de Haring en Bierwandeltocht, die tevens op deze dag georganiseerd is. The Bullfight is een van die bands die de tijd neemt, geen hype, maar een underground-formatie die zich in de diepte ontwikkelt, kalm, zelfverzekerd en trefzeker. Vanaf de eerste demo ‘Lips & Ashes’, een zeventig minuten tellende donkere trip, is duidelijk dat dit een band is behept met een onvermijdelijke uitgesprokenheid.

Support is er in de vorm van Corvin Silvester. Corvin is zanger, gitarist en acteur. Hij schrijft eigen werk en giet dit in de vorm van mooie songs of passende filmmuziek. Zijn eigen werk kenmerkt zich door zijn indringende stem, de gelaagdheid van zijn teksten en de dynamiek van de muziek.

Voor de deelnemers van de Haring en Bierwandeltocht, heeft De Kroepoekfabriek een leuke actie. Deelnemers kunnen dit concert gratis bezoeken, ongeacht de gelopen afstand. Op vertoon van een volle stempelkaart is er een vrijkaartje beschikbaar aan de kassa. Per volle stempelkaart ontvangt de deelnemer één vrijkaart.

Zaterdag 3 juli, deuren open 20.30 uur, start 21.00 uur, kaarten in de voorverkoop vijf euro, aan de deur € 7,50. Kijk voor de actuele concertagenda op www.kroepoekfabriek.nl.

Gerelateerd