Categorieën

Service

The Doors in de Kroepoekfabriek

The Doors in de Kroepoekfabriek
Uit

The Doors in de Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 03-12-2014
  • Uit
The Doors in de Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Op zaterdag 6 december gaat De Kroepoekfabriek even terug in de tijd met The Doors in Concert, een authentieke hommage aan de psychedelische rockband The Doors. Ga mee terug naar de hoogtijdagen van The Doors, eind jaren zestig, met nummers als Light my Fire, Love her Madly, L.A. Woman en Riders on the Storm. 

De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen. Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. Vanzelfsprekend speelt de toetsenist de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek. 

Hiernaast gebruikt de band oude Fenderversterkers en originele microfoons. The Doors waren broemd en berucht vanwege hun energieke en onvoorspelbare live shows, vooral door de charismatische frontman Jim Morrison. Deze vibe laat The Doors in Concert je herbeleven. Ze hebben de juiste looks en de juiste energie om een indrukwekkende live show te geven. Het enige wat je hoeft te doen is langs te komen en zij zorgen voor de rest. Meer info en/of kaartjes kopen kan HIER!

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →