Categorieën

Service

The Kik valt met de deur in huis!

The Kik valt met de deur in huis!
Uit

The Kik valt met de deur in huis!

  • Redactie
  • 26-09-2016
  • Uit
The Kik valt met de deur in huis!
VLAARDINGEN - Een swingend en muzikaal ‘blijspel’, waarin de vijf bandleden Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjens je meenemen langs hun grote muzikale inspiratiebronnen. Dát staat je aanstaande vrijdagavond 30 september te wachten in Met de deur in huis van Neerlandstalige bietband The Kik!

The Kik gooit het dit keer over een iets andere boeg en schijnt vanuit een tot nu toe onderbelichte hoek. Naast veel eigen werk is er volop aandacht voor de meest uiteenlopende inspiratiebronnen van de heren. Van vaderlandse tekstdichters als Lennaert Nijgh, Joop Visser en Annie M.G. Schmidt tot componisten als Johann Sebastian Bach en natuurlijk de onvermijdelijke invloed van dat ene bandje uit Liverpool…

Fijn en verrassend aan “Met de deur in huis” is dat er plaats is voor véél meer dan alleen (Rotterdamse) rock ’n roll: tweestemmige inventies, een grote voorliefde voor smartlappen, aubades, satire en zelfs neder-skiffle, het passeert allemaal de revue deze avond. Hoewel revue…? Misschien eerder klucht…? Wie zal het zeggen… Het overspel is in ieder geval verdwenen, maar de deuren zijn gebleven. En op vrijdagavond 30 september gaan ze allemaal open!

Deuren open 19:15 uur I Aanvang 20:15 I € 20,00 (incl. consumptie)

Kaarten kunnen worden besteld via stadsgehoorzaal.nl , daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal is te vinden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →