Thema Varend Corso 2016: Beeldschoon

26-11-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Het lijkt nog een beetje vroeg, maar er wordt achter de schermen al het een en ander voorbereid voor het Varend Corso. Zo is het theam al bekend voor de editie 2016: Beeldschoon. Je kunt daarmee veel verschillende kanten op, zeker nu er geen vastgelegde ‘titels’ meer zijn. Dat was ook een wens die de afgelopen jaren door de deelnemers was uitgesproken. De organisatie heeft besloten om daar dit jaar gehoor aan te geven en hoopt dat het niveau dat de deelnemers aan de dag leggen, nóg hoger komt te liggen dan voorgaande jaren.

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen, planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. Dit unieke spektakel staat garant voor een heerlijk dagje uit met familie of vrienden. 

Het  corso is in 2016 op 5, 6 en 7 augustus te zien. De stoet trekt door onder meer Westland, Den Haag, Delft, Vlaardingen en Maassluis. Drie dagen lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen. Het is de afgelopen jaren steevast een bijzonder dagje uit gebleken voor liefhebbers van prachtig gearrangeerde bloemen, planten en groenten, maar ook fans van historische schuiten komen aan hun trekken.

Het Varend Corso bezoeken kan vrijwel overal langs de route. Tijdens het corsoweekeinde legt de stoet vele kilometers af. De tientallen schuiten zijn schitterend opgemaakt en hebben elk een ander thema. Het corso staat daarom garant voor een uur lang gevarieerd genieten.

Voor meer info, klik HIER!

 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date