Categorieën

Service

Thjum Arts: Een cabaretvoorstelling met een ‘hoge lachscore’

Thjum Arts: Een cabaretvoorstelling met een ‘hoge lachscore’
Uit

Thjum Arts: Een cabaretvoorstelling met een ‘hoge lachscore’

  • Redactie
  • 01-03-2023
  • Uit
Thjum Arts: Een cabaretvoorstelling met een ‘hoge lachscore’

Foto: Lieke Bielderman

VLAARDINGEN - Op zaterdag 4 maart (20:30 uur) staat Thjum Arts - winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2021 - met zijn eerste avondvullende voorstelling Tijdloos Genot in de Stadsgehoorzaal. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je hier als publiek alleen maar van onder de indruk kan zijn. “Zodra Thjum het podium betreedt, gebeurt er iets.” Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/thjum-arts   

Thjum Arts ziet het toneel als een speeltuin, die hij wel pas op zijn achttiende betrad. Toen deed hij namelijk met zijn eigen geschreven theatermonoloog mee aan de jaarlijkse talentenjacht op school. Tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen om wat hij deed en bleek er een comedian in hem te schuilen. Dit talent bracht hem de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop. Ondertussen heeft hij deze prijs vervangen voor de jury- en publieksprijs op het Cameretten festival in 2021 en is het tijd voor zijn eerst avondvullende voorstelling. 

In Tijdloos Genot speelt Thjum een anti-held, en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. “Thjum brengt een droogkomische performance”, schrijven anderen over hem. Dan zal het wel zo zijn. What you see is what you get! Een authentieke gast die zoekende is, maar altijd met doordachte humor. “Perfectie is saai om naar te kijken”, aldus Thjum.

Thjum Arts met Tijdloos Genot
Zaterdag 4 maart – 20:30 uur
Kaarten zijn te koop via www.stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/thjum-arts 

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →