Tia Sprott exposeert in het Zonnehuis

19-08-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 24 augustus wordt om 11.00 uur een nieuwe expositie in Het Zonnehuis geopend. Dit keer zal Tia Sprott haar werk tonen.  

Tia Sprott is sinds haar jeugd bezig geweest met tekenen, schilderen en boetseren. Zij heeft jaren bij verschillende kunstenaars lessen gevolgd, om te groeien in de schilderkunst. Inspiraties haalt ze uit het kijken om zich heen, natuur, mensen, alles waar haar oog op valt, ziet ze een voorbeeld voor een schilderij.

Tia Sprott schildert op canvas en hout. Elk werk is uniek en worden in vele lagen met veel liefde op doek overgebracht. Zij werkt voornamelijk met acryl, mix media en soms met pastelkrijt. Voor haar beelden gebruikt ze veel restmateriaal, gips, tegellijm, powertex, en zelf hardende klei. Deze werken zijn uiteraard ook uniek.

Haar stijl is niet in een “hok” te plaatsen. Diversiteit, kleurrijk, vrolijkheid en humoristisch is haar kenmerk. Haar werken ontstaan vanuit haar creativiteit en wordt met veel gevoel en liefde gemaakt. 

De expositie is te bezoeken van 19 augustus tot 28 september in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen.

 

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date