Categorieën

Service

Tieneridool Femke Meines in Vlaardingen

Tieneridool Femke Meines in Vlaardingen
Uit

Tieneridool Femke Meines in Vlaardingen

  • Redactie
  • 03-06-2014
  • Uit
Tieneridool Femke Meines in Vlaardingen

VLAARDINGEN - Morgen opent junior songfestival winnares en tieneridool Femke Meines de open dag van Hofplein Vlaardingen en KADE40. De officiële openingshandeling vindt plaats om 14.30 uur in het gebouw van KADE40 aan de Westhavenkade in Vlaardingen. Na afloop kunnen alle kinderen en jongeren gratis deelnemen aan de proeflessen toneel, zang en dans en op de foto met Femke. 

Door de samenwerking tussen Hofplein Vlaardingen en KADE40 starten vanaf september de bekende jeugdtheaterlessen in Vlaardingen. Deze theaterlessen vinden wekelijks plaats in het gebouw van KADE40 aan de Westhavenkade. Om de kinderen en jongeren uit Vlaardingen alvast de kans te bieden om kennis te maken met de theaterlessen wordt woensdag een open dag georganiseerd. Tijdens de open dag kan iedereen gratis deelnemen aan proeflessen spel, dans en zang. Speciaal voor deze open dag is Femke Meines uitgenodigd. De razend populaire Femke is winnares van het Junior Songfestival 2012. Zij versloeg in de nationale finale zelfs boyband Mainstreet. Femke geniet landelijke bekendheid door hits als ‘Tik Tak Tik’ en ‘Dan kies ik voor jou’. Met de laatste genoemde hit domineerde zij maar liefst 24 weken de Kids Top 20.

 

Open dag Hofplein Vlaardingen & KADE40

Behalve de bekende theaterlessen voor kinderen en jongeren vanaf zes jaar, starten vanaf september in Vlaardingen ook de populaire theaterlessen voor de allerkleinste theaterfans. Peuters en kleuters in de leeftijd van twee tot en met vijf jaar kunnen hiervoor wekelijks speciale theaterlessen volgen. De snelle inschrijvers hoeven als welkomstcadeau tijdens deze open dag eenmalig geen inschrijfkosten te betalen. Online inschrijven is al mogelijk via de website van Hofplein Rotterdam.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →