Categorieën

Service

Tokoloko: Order Of The Emperor & Massa

Tokoloko: Order Of The Emperor & Massa
Uit

Tokoloko: Order Of The Emperor & Massa

  • Redactie
  • 06-03-2016
  • Uit
Tokoloko: Order Of The Emperor & Massa

Op de foto: Order of the Emperor

VLAARDINGEN – Tokoloko in de Kroepoekfabriek is de leukste plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Voor deze editie, die plaatsvindt op 18 maart, zijn er twee bands, beiden afkomstig uit Rotterdam, die op het podium staan. Deze Tokoloko is een tip voor liefhebbers van: Yob, the Melvins en Thin Lizzy.

MASSA

MASSA is een sludgy, instrumentale rockband die de combinatie van stonerrock en psychedelisch naar De Kroepoekfabriek brengt. Een dikke vette trip die er door slechts drie personen in wordt gebeukt. Een opmerkelijk feit is dat er door de band niet wordt gezongen; de vocalen die je hoort komen uit TV- en filmsamples. Zo wordt in het nummer Dr. Frank een monster tot leven gewekt en in Thank you Carl vliegen we zo langs Jupiter. Op dit laatste nummer van de EP komen de samples en muziek samen. Het voelt alsof je met de onbemande ruimtevlucht, Pioneer 10, het zonnestelsel uit wordt gezogen. Het unieke geluid van MASSA moet je horen!

Klinkt als: Giza, Belzebong, True Widow, the Melvins,Pallbearer en Yob.

 

Order Of The Emperor

De afgelopen twee jaar heeft hardrockband Order of the Emperor op verschillende plekken door Nederland gespeeld met onder andere Elle Bandita/ Dool, He is Legend, de Dood, Death Alley, Transport League en Dewolff. Zij stonden op festivals als het bevrijdingsfestival van Zuid-Holland , Wallenpop en het Eendrachtfestival en in zalen als Rotown, Kavka, Little Devil en de Pit. Nu is het tijd voor hun tweede optreden in De Kroepoekfabriek. Beïnvloed door rocklegendes hebben zij de teloorgang van de rockmuziek sinds de jaren 80 met lede ogen aanschouwd. Verwacht psychedelische, recht in je smoel groovende hardrock met classic twin gitaren en melodisch rauwe zang gebracht met de kracht van een sloophamer. Dat belooft wat!

Klinkt als: Judas Priest, Black Sabbath en Thin Lizzy.

VRIJDAG 18 MAART 2016 | TOKOLOKO: ORDER OF THE EMPEROR MASSA

DEUR OPEN: 20.30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | GRATIS ENTREE

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: kroepoekfabriek.nl