Ton Delfos exposeert in De Groene Luiken

14-12-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In 2014 en 2015 heeft Ton Delfos fotografiereizen gemaakt naar IJsland. Een kleine selectie van de daar gemaakt foto’s zijn te zien tijdens de expositie ‘Iceland’ in Aanloophuis “De Groene Luiken” aan de Oosthavenkade 8. De foto’s van IJsland worden gepresenteerd op Alu-Dibont, achter acryl, in de afmetingen van 40 x 60 tot 60 x 120 cm, en een aantal afgedrukt op canvas.

 

De fotograaf

Ton (1958) is een actieve fotograaf die regelmatig in Vlaardingen bezig is. Hij probeert dan de sfeer en emotie van zijn IJsland foto’s te vangen in ‘Vlaardingen’ foto’s. Hij is ook lid van de Vlaardingse fotoclub AFVV (Amateur Fotografen Vereniging Vlaardingen) waar hij zich tot de top mag rekenen. Hij fotografeert sinds 2000 en heeft zich alles zelf aangeleerd door veel te lezen en te experimenteren. Nu is hij een ervaren freelance fotograaf met veel technische kennis waarmee hij zijn fotografie iets extra’s mee probeert te geven.

Ton heeft al eerder geëxposeerd, onder andere in Kunst in de Kelder, De Groene Luiken, het Zonnehuis, Vaartland, De Windwijzer, in Maassluis en in Dordrecht en heeft deelgenomen aan de Open Ateliers, de decemberexpositie van Mareado, exposities tijdens het Zomerterras en KADE40.

 

Bezoek de expositie

Tijdens de openingstijden van het aanloophuis bent tot u tot en met 22 januari u van harte welkom om de expositie gratis te bekijken. De openingstijden zijn: zaterdag tot en met dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.00 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00.

Gerelateerd