Categorieën

Service

Tussen Kerst en Kurk bij Omroep Vlaardingen

Tussen Kerst en Kurk bij Omroep Vlaardingen
Uit

Tussen Kerst en Kurk bij Omroep Vlaardingen

  • Redactie
  • 25-12-2015
  • Uit
Tussen Kerst en Kurk bij Omroep Vlaardingen

VLAARDINGEN - Van maandag 28 december t/m donderdag 31 december zendt Omroep Vlaardingen dagelijks van 10:00 uur tot 18:00 uur het programma ‘Tussen Kerst en Kurk’ uit op radio en televisie.

In dit programma wordt met tal van Vlaardingers die het afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest teruggeblikt op het (bijna) afgelopen jaar.
Traditiegetrouw start het programma op maandag 28 december met de voorzitter van de IKV Chris Oerlemans en eindigt het op donderdag 31 december met burgemeester Bert Blase. Tussendoor zullen zo’n 90 bekende en iets minder bekende Vlaardingers de revue passeren. Naast de vele bekende gezichten zal Herman van Nieuwenhuizen een overzicht presenteren van het nieuws van het afgelopen jaar en Peter Spek verzorgt het sportoverzicht 2015.

Donderdag 31 december maakt Burgemeester Bert Blase om 17:00 uur bekend naar wie de titel ‘Politicus van het Jaar’ gaat. Eerder deze maand werden Jacky Silos (CDA), Kees Borsboom (GroenLinks) en Arnout Hoekstra (SP) hiervoor genomineerd.

Tussen Kerst en Kurk maandag 28 december t/m donderdag 31 december van 10:00 tot 18:00 uur op Omroep Vlaardingen radio en televisie of live via de stream: live.omroepvlaardingen.nl