Tweede editie Kerstconcert Vlaardingen komt eraan!

26-11-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vrijdag 11 december vindt voor de tweede keer het Kerstconcert  Vlaardingen plaats in de Grote Kerk.

Na het ontsteken van de lichtjes van de kerstboom op de Markt, zal om 20:30 uur deze tweede editie aanvangen met optredens van Het Vlaardings Musicalkoor, Manouk Pheiffer, Xavi Escalera, BEM, Zanggroep LOS, Sandy Struijs en C.C. Grand. De avond staat onder muzikale leiding van Erik van der Ende die tevens de presentatie voor zijn rekening neemt. Het kerstconcert is onderdeel van ‘Vlaardingen Kerststad’

Kaarten kosten € 12,50 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Lunch, Pie and Giftshop Veerplein 18, Yummies aan het Liesveld 104 en bij Cees Marree in de Bachstraat 22-24. Ook online kunt u kaarten bestellen via de website kerstconcertvlaardingen.

Voor de vrijwilligers van Vlaardingen en Schiedam die in het bezit zijn van een vrijwilligerspas is er een aanbieding met 40% korting!

Het Kerstconcert wordt financieel mogelijk gemaakt door het Fonds Schiedam Vlaardingen, de Vlaardingse Cultuurstichting, de gemeente Vlaardingen, Rabobank en st. Halen en Brengen. Daarnaast zijn er de natura sponsoren Yummies Delicatessen, Lunch Pie & Giftshop Veerplein 18, RandstadWeb, ALLMAC.NL, Omroep Vlaardingen, Vlaardingen Bruist en de meewerkende artiesten!


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date