Tweede editie UITterras

13-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zondag 26 augustus vindt in ’t Hof/Oranjepark de tweede editie van het UITterras plaats. Na een drukbezochte, zonnige editie in 2017 slaan de Stadsgehoorzaal, de Kroepoekfabriek, KADE40, Museum Vlaardingen en het Zomerterras ook deze zomer weer de handen ineen om alle Vlaardingse cultuur- en festivalliefhebbers tijdens het UITterras te trakteren op talloze voorproefjes voor het komende seizoen en scherpe kortingen op theater- en concertkaarten. 

Op de laatste zondag van het Zomerterras, 26 augustus, zal het nieuwe culturele seizoen feestelijk worden geopend voor het grote publiek. Van 13.00 uur tot 17.30 uur vormt ’t Hof/Oranjepark hét decor voor het UITterras, een middag volvoorproefjes van grote namen, nieuw talent, lokale verenigingen, live muziek, ‘meet and greets’, (jeugd)activiteiten,hapjes, drankjes en natuurlijk veel gezelligheid!

Onder andere The Magic of Jeans (die al 26 jaar garant staan voor spetterende shows), soulzanger Steffen Morrison(The Voice of Holland 2013), The Legends, de absurdistische muziektheatergroep Zoutmus, het hilarische en muzikale duoPiepschuim en ‘Vlaardingse producten’  zoals Jeugdmusicalkoor Applaus, de KD40 Funkband, Stichting On Steetsj en hetVlaardings Musical Gezelschap laten deze middag zien wat zij komend seizoen in petto hebben. Daarnaast presenteren verschillende culturele en maatschappelijke verenigingen en organisaties zich op de doorlopende markt.
 

Tentjesfestival voor de allerkleinsten


Ook aan de kleinste UITterras-bezoekertjes is deze middag gedacht, met een avontuurlijk Tentjesfestival waar van 13:15 uur tot 15:00 uur van alles te zien en te beleven is: van een Meet & Greet met Woezel & Pip, muziek op schoot, voorlezen en toneelspelen tot tentjes beschilderen, schminken, een Middeleeuws schild versieren en creatief schrijven. Het kan allemaal tijdens het Tentjesfestival!

Theater- en concertsale


Het UITterras zou het UITterras natuurlijk niet zijn zonder speciale Zomerterras Stuntprijzen op theater- en concertkaarten. Ook deze editie kunnen de bezoekers voor veel theatervoorstellingen en concerten kaarten kopen met fikse korting, oplopend tot 60%! Zanger Jeroen van der Boom, cabaretiers Freek de Jonge en Jörgen Raymann, kinderheldenWoezel & Pip, de legendarische band The Animals, de wereldberoemde dj Dr Lektroluv en Bob Marley-tribute Rootsriders zijn slechts enkele voorbeelden uit het kortingsaanbod.

En dat is nog niet alles. Het leuke én handige is namelijk dat de kaarten (deels) met overgebleven Zomerterras-munten afgerekend kunnen worden. Niet genoeg munten? Geen probleem, want er kan ook deels met munten en deels met pin/cash worden betaald. Per evenement is het aantal kortingskaarten beperkt, dus wees er snel bij!

Gerelateerd