UN1EK viert de zomer op het Zomerterras

09-08-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdagmiddag 16 augustus organiseert UN1EK van 13:30 uur tot 17:30 uur voor de derde keer het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen. Alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn - onder begeleiding van een ouder of volwassene - “ van harte welkom!

De toegang is gratis; bij binnenkomst ontvangen kinderen een strippenkaart waarmee zij leuke sportieve, creatieve en muzikale activiteiten kunnen doen. Er is een jungle stormbaan, pannakooi voetbal, een boks-, djembé- of gitaarworkshop. Kinderen kunnen knutselen en verven, springen op een springkussen, techniekproefjes doen, dansen met de UN1EK dance squad, koekjes versieren, picknicken, nagels pimpen, schminken en haarvlechten. Via de website van UN1EK kunnen ouders het inschrijfformulier voor het UN1EK Zomerfeest vooraf printen en invullen. Dan kunnen zij op 16 augustus via de 'fast lane' snel naar binnen.

 

Cadeautje voor kinderen

"We weten dat sommige kinderen in de zomer niet op vakantie kunnen gaan en dan duurt zo'n zomervakantie best lang. We organiseren het UN1EK Zomerfeest als een cadeautje voor alle kinderen uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis om hen een leuke dag te bezorgen. Omdat we daar goed in zijn en omdat onze medewerkers hart voor kinderen hebben", vertelt Claudia Doesburg, lid van het college van bestuur van UN1EK. "Dit jaar werken we ook samen met Stichting Vlaardingen in Beweging en met Minters."

Op dinsdagmiddag 15 augustus organiseert Minters op het terrein van voetbalvereniging CWO in Vlaardingen het Pass je Passie feest voor jongens en meiden tot 15 jaar. Op donderdag 17 augustus 2017 houdt Vlaardingen in Beweging de finale van de Summer Challenge. Op het terrein van CWO kunnen alle deelnemers strijden om de winst. De finaledag vindt plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur en alle kinderen zijn welkom.

 

Dansend de zomervakantie uit

Ieder weekend is het promoteam van UN1EK aanwezig op het Zomerterras om met kinderen creatieve activiteiten te ondernemen. Op vrijdagavond 18 augustus organiseren UN1EK, Minters en ViB op het Zomerterras tussen 18:30 uur en 20:00 uur de KinderDisco. Kinderen kunnen dansen op veete dancetracks met de dansers en danseressen van Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen. Via de Facebookpagina van UN1EK mogen kinderen stemmen op hun favoriete zomerhit waarop ze dansend de zomervakantie uit willen gaan.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date