Unieke kunstmarkt in De Windwijzer

08-11-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Expositiecommissie van De Windwijzer houdt op 12 november een unieke kunstmarkt. Zij nodigt daartoe amateur- en beroepskunstenaars uit om op deze dag hun werk te presenteren en eventueel te verkopen. Men denkt aan tekenen/schilderen, grafische technieken, fotograferen, textiel, papier, keramiek, sieraden, boekbinden, gedichten en alternatieve materialen.

De mogelijkheid bestaat voor deelnemers een tafel te reserveren voor € 15,-- per stuk. Ten einde als expositiecommissie een bijdrage te kunnen leveren aan het onderhouds-fonds van De Windwijzer vraagt de organisatie een courtage van 20% van de verkoop. De achtergrond is dat er in De Windwijzer regelmatig markten georganiseerd worden die altijd een goed doel voor ogen hebben. De laatste tijd is dit steeds voor het Onderhoudsfonds van de Windwijzer zelf, bijvoorbeeld de vernieuwing van de ramen en reparatie aan het dak. De expositiecommissie wil daaraan ook een steentje bijdragen door het organiseren van een Kunstmarkt waar kunstenaars en amateurkunstenaars de gelegenheid krijgen hun werk te laten zien en te verkopen. Op deze ochtend zijn in De Windwijzer ook de weggeefwinkel en de boekenmarkt geopend.

De Windwijzer is op 12 november open vanaf 09:00 uur tot 13:00 uur. Verdere informatie en reserveren bij: Corrie van Dorp, corrievandorp@hetnet.nl , tel. 010-4740266. Adres van De Windwijzer: Schiedamseweg 95.

Gerelateerd