Vakantie-theatertip: Kikker en de vallende ster

19-02-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De werkweek is alweer bijna doormidden en dat betekent dat het bijna Voorjaarsvakantie is! Al druk bezig met het maken van plannen zodat de kinderen zich niet gaan vervelen? Vergeet dan zeker niet om dinsdag 26 februari (13.30 uur) in uw agenda te arceren, want de Stadsgehoorzaal heeft dé ultieme vakantie-theatertip: de vrolijke en muzikale familiemusicalKikker en de vallende ster (4+), naar de populaire boeken van Max Velthuijs!

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. “Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!” zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen… Kom met het hele gezin naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan!

Na de voorstelling mogen alle kinderen in de foyer van het theater hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen. Daarna mag iedereen met Kikker op de foto!

Dinsdag 26 februari, aanvang 13.30 uur (deuren open om 12.30 uur), toegangsprijs: € 17,50 (volwassenen) en € 16,- (kinderen t/m 12 jaar). Kaarten zijn HIER te koop.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date