Vandaag: Open dag KADE40, een Museumtour en Live concerten

20-04-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN/MAASSLUIS  - Wat er in Vlaardingen te doen is publiceerden we zo’n beetje dagelijks voordat de maatregelen in de coronacrisis ingevoerd werden. Nu zitten we al een maand na die eerste maatregelen (die later nog eens aangescherpt zijn) en met u hopen we samen dit snel achter ons te kunnen laten. Maar het is nog even niet naar de Stadsgehoorzaal, Theater Koningshof, het Theater aan de Schie of die andere culturele evenementen en gelegenheden en eigenlijk was dat best wel veel. Maar wat dan?

KADE40 houdt ook vandaag weer Open Huis en dat kun je het best bekijken via het YouTube kanaal van het cultureel en educatief centrum, en dat vind je hier!

Waar we zelf vrijwel dagelijks van genieten zijn de Coronaconcerten. Professionals en amateurs zenden uit via Facebook of de streams op de eigen websites. Muziekgroepen en solo artiesten met vaak intieme en heel mooie mini concerten. Je kunt het overzicht van de concerten per dag vooraf bekijken op www.coronaconcerten.nl  ! Vanavond kun je genieten van verschillende artiesten waaronder Hiske Bongaarts Live! Om 21:30 uur. Voor de tweede maal is deze talentvolle vrouw te zien op www.Privépodium.live  Iets eerder, om 19:30 uur, kun je Danjil Tuhumena Live horen spelen. Niet voor het eerst op PrivePodium, maar vandaag wel voor het eerst solo. De Live stream van beide concerten vind je het snelst hier!

Volg de online tour van Musem Vlaardingen van de tentoonstelling 'Als de lichtjes weer eens branden gaan. Muziek van de bevrijding' (tot stand gekomen in samenwerking met Streekmuseum Jan Anderson) nemen wij u mee naar de wereld van de amusementsmuziek van de jaren dertig en veertig. Ga achterover zitten en geniet van de liedjes die vóór, tijdens en vooral na de oorlog zijn gespeeld en gezongen. Je vindt de tour op deze plekGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date