Veerplein kleurt rood aanstaande zondag

15-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Nog een paar nachten slapen en dan is het zo ver, dan is de vierde SantaRun in het centrum. Naar verwachting zullen een paar honderd lopers in kerstmanpak een rondje door het centrum lopen of wandelen. Ook dit jaar wordt de loop door de lokale Rotaryclubs georganiseerd. De loop in Vlaardingen is een van de 53 die in Nederland plaats vinden. Afgelopen jaar was de landelijke opbrengst 350.000 euro en zijn ruim 100 goede doelen ondersteund.

Heb je zin in een leuk event of vind je het leuk om het sfeertje te proeven kom dan aanstaande zondag naar het centrum. Om 14:00 uur start de loop vanaf het veerplein en rond 14:20 uur worden de eerste lopers alweer terug verwacht. Na binnenkomst met muziek is het tijd voor gezelligheid. Lokale ondernemers sponsoren een warme kop chocomel, erwtensoep of een glaasje glühwein.


Hoe kan je (nog) mee doen?

Voor €12,50 ontvang je een startbewijs en een kerstmannenpak met baard. Inschrijven via de website, waar je ook kunt aangeven waar je het kerstmannenpak en je startbewijs wilt ophalen. Inschrijven en meer informatie via https://vlaardingen.rotarysantarun.nl/  


Gratis paintballarrangement voor teams

Als je je met een team van minimaal vier volwassenen inschrijft, dan ontvang je een gratis paintballarrangement ter waarde van 229,50 euro. Hiermee kun je met je team een leuk uitje beleven. Zondag worden er overigens 10 paintballarrangementen verloot onder deelnemers.


Goede doelen

De opbrengst van de Santa Run komt geheel ten goede van drie goede doelen. Dit jaar zijn dat de Stichting Holywood (de kinderboerderij), het Jeugdsportfonds en de Nierstichting. De Vlaardingse Rotaryclubs stellen zichzelf als doel om door samenwerking buitengewone dingen voor de gemeenschap te realiseren, zowel bij jou in de buurt als in de gehele wereld.
Meer informatie: https://vlaardingen.rotarysantarun.nl/  .

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date