Veertigplusfeest 40UP naar Vlaardingen

04-02-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het bekende concept 40UP komt naar De Kroepoekfabriek. 40UP organiseert al jarenlang met succes 40-plus feesten in Nederland. Zo zijn er shows in het Gelredome, Paradiso, de Effenaar en vele andere locaties geweest en vierde 40UP onlangs het tienjarig bestaan. Het concept combineert muzikale klassiekers met live-video voor een dansfeest zonder weerga.

Onder leiding van DJ Harry de Winter groeide 40UP in tien jaar uit tot hét feest voor de veertigplusser. Inmiddels is er ook een Zomerfestival en 40UP Radio, om 24/7 naar de betere muziek van vroeger te kunnen luisteren. De filosofie achter 40UP valt eenvoudig te verklaren. Met het ouder worden zijn de reguliere clubs voor veel mensen een steeds minder aantrekkelijke optie en ook verandert de muziek door de jaren heen. 40UP duikt terug in de platenbakken van de jaren ‘70 tot het heden om al die ‘gouwe ouwen’ een nieuwe kans te geven op de dansvloer met leeftijdsgenoten. Dit in combinatie met het live mixen van de videoclips, oftewel vj’en, zorgt dat 40UP elke keer weer veel bezoekers weet te trekken.

De Kroepoekfabriek heeft 40UP al vaker over de vloer gehad, en altijd met succes. Het evenement is regelmatig uitverkocht geweest. Deze editie wordt de muziek uit de jaren negentig tot nu extra in de spotlight gezet, dus ook de nieuwe veertigplusser komt aan zijn of haar gerief. De kaartverkoop is inmiddels gestart en gaat hard. Er wordt dan ook aangeraden om de kaarten tijdig aan te schaffen in de voorverkoop.

Zaterdag 18 februari, deur open 20.30, aanvang 21.00 uur (tot 03.00 uur), karten in de voorverkoop zeventien euro, aan de zaal negentien euro.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date