Verpletterend filmdebuut in filmtheater Het Zeepaard

28-05-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film "God’s Own Country" veroond, van regisseur Francis Lee met onder meer de acteurs Josh O'Connor, Alec Secareanu, Ian Hart en Gemma Jones.

 
Het verhaal

Verpletterend debuut over een ontroerende romance op het woeste platteland van Yorkshire, Het eentonige leven van schapenboer Johnny Saxby verandert radicaal als hij de Roemeense Gheorghe ontmoet. Johnny werkt van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub en beleeft er avontuurtjes die nergens toe leiden. Als de Roemeense seizoensarbeider Gheorghe voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny dingen die hij nooit eerder voelde. Er begint een intense relatie die zijn leven voorgoed zal veranderen. 

 
God's own country wordt vertoond op donderdag 31 mei om 20.30 uur en op zondag 3 juni om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl . De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date