Categorieën

Service

Versterk je positie als cultureel ondernemer

Versterk je positie als cultureel ondernemer
Uit

Versterk je positie als cultureel ondernemer

  • Advertorial
  • 04-02-2015
  • Uit
Versterk je positie als cultureel ondernemer

VLAARDINGEN - KADE40 startte in 2014 met een reeks workshops waarin handvatten aangereikt worden hoe je als cultureel ondernemer jouw ideeën het best in de markt kunt zetten en hoe je in tijden van een terugtredende overheid en minder subsidies toch jouw projecten en werkzaamheden kan uitvoeren. Deze workshop is  bedoeld voor kunstenaars/muzikanten/vormgevers in alle kunstdisciplines uit Vlaardingen en de regio.

Verkopen is een kunst op zich. In een nieuwe en interactieve workshop leer je hoe je jezelf en je werk op een leuke en effectieve manier aan de man kunt brengen. Dit wordt niet gedaan aan de hand van vervelende en opdringerige verkooptechnieken, in tegenstelling zelfs. In de basis wordt uitgegaan van NLP  (Neuro Linguïstisch Programmeren). Begrip krijgen voor de eigen en de ander zijn bewuste en onbewuste denkprocessen. Aan de hand van filmfragmenten en oefeningen komt het volgende aan bod:

- Motivatie en Overtuiging creëren
- Inzicht in wat verkopen nu eigenlijk is en inhoudt
- Hoe benader je een prospect en kom je in gesprek
- Effectief Netwerken

Docent is Boy Hiestand, die 15 jaar ervaring heeft in het verkoop- en marketing vak,  als zelfstandige en als werknemer. Na jarenlang de harde verkoop gedaan te hebben bij grote beursgenoteerde bedrijven vond hij dat verkopen ook anders kan, juist met begrip  voor de situatie van de ander. Hij geeft zijn trainingen op basis van het NLP.

De workshop wordt gegeven in KADE40 aan de Westhavenkade 40op vrijdag 13 februari van 19.30 tot 22.00 uur. De prijs is € 25,- (excl. 21 procent btw). Voor kunstenaars/muzikanten/vormgevers die als ZZPer samenwerken met KADE40 geldt een korting van vijf euro.

Inschrijven kan via de website van KADE 40 tot 6 februari. Aanmelden via [email protected]. Vermeld naam, adres, mailadres en telefoonnummer. De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. Een week van tevoren krijg je hierover bericht en ontvang je bij doorgang de factuur. Afmelden zonder kosten is vanaf dat moment niet meer mogelijk. Meer informatie: neem contact met ons op via de mail [email protected] of telefonisch 010 - 460 20 11.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →