Vier de liefde met singles op Valentijnsdag in De Kulk

15-01-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Viva la Vida events, bekend van menig leuk feest in Vlaardingen, doet haar naam eer aan. Want op donderdag 14 februari organiseert Viva la Vida events in samenwerking met Brasserie de Kulk een Valentijnsborrel voor singles om het leven en de liefde te vieren! Ben jij single, minimaal 25 jaar en heb je zin in een gezellige avond waar je andere singles op een feestelijke manier leert kennen? Kom dan op Valentijnsdag om 19.30 uur naar Brasserie de Kulk aan de Westlandseweg 200. 

Met een sprankelend welkomstdrankje en een grappig kennismakingsspel leer je snel de interesses kennen van de andere bezoekers. Heb je geen zin in het spel? Dan ben je vanaf 20.00 uur welkom! Een goedgehumeurde DJ zorgt ervoor dat je kunt dansen, maar ook een leuk gesprek kunt voeren om bij een hapje en drankje de andere singles nog beter te leren kennen.

De kaarten kosten slechts € 11,00 (excl. € 1,00 ticketservice). Bestel je ticket HIER of HIER. Je kunt ook direct kaarten bestellen: BESTEL! Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date