Vier uw kerstfeest aan het water!

16-11-2015 Uit Redactie


VLAARDINGEN - Het Delta Hotel sluit haar 60-jarig jubileumjaar in stijl af met de meest sfeervolle en feestelijke dagen op vrijdag 25 en zaterdag 26 december.

Heerlijk brunchen op eerste en tweede kerstdag
Zoals elk jaar organiseren wij voor u een fantastische kerstbrunch. Om 12.00 uur wordt u ontvangen door de Kerstman. U kunt plaatsnemen, gezellig met uw familie, in één van de sfeervolle kerstruimtes met een fantastisch uitzicht op het water. Genieten van de heerlijkste gerechten, salades, vlees en vis en uiteraard een spetterend dessertbuffet. Er zijn altijd gerechten die u lekker vindt. Ook uw kinderen zullen een onvergetelijke dag hebben met de Kerstman, spelletjes en video’s en het speciale kinder-kerstbuffet. The Christmas Carol Singers zorgen voor de muzikale omlijsting. De zangers en zangeressen trakteren het publiek doorlopend op de meest wonderlijke en welbekende kerstliederen, gezongen in close harmony stijl. Hun fantastische kostuums zijn speciaal voor hen ontworpen en laten de Charles Dickens sfeer in volle glorie herleven.

Beide kerstdagen eigentijds dineren
Op een unieke locatie aan de Nieuwe Maas hebben wij voor u met Kerst een plek gecreëerd die bruist van het leven en waar u lekker kunt eten. Eigentijds, informeel en zonder poespas. In de gezellige kerstsfeer van Nautique met schitterend uitzicht op voorbijvarende schepen kunt u genieten van een informeel viergangen kerstdiner of een uitgebreid kerstdiner-buffet. Iets wat u zeker niet mag missen! Een goed glas wijn, de Kerstman die u begroet, een fantastisch menu of buffet. Een heerlijke avond uit voor jong en oud. U wordt aan tafel vermaakt door tafelgoochelaar Jerry Mensing.

Wilt u reserveren of meer informatie? 
Kijk op onze website www.deltahotel.nl of bel ons 010–434 54 77.
Wij heten u graag van harte welkom!Gerelateerd