Vierde Slag om het Anker in het Delta Hotel

11-09-2014 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 8 november 2014wordt voor de vierde keer de ‘Slag om het Anker’ georganiseerd in het Delta Hotel. Bij dit jaarlijks terugkerende evenement wordt het Gouden Anker verdedigd door WeespertrekvaartMannen uit Amsterdam, de winnaar van 2013. 

De Slag om het Anker is een dagje uit voor de hele regio. In de wandelgangen van het Delta Hotel staan kraampjes met oude ambachten, proviand en neut. In diverse zalen van het Delta Hotel vinden de optredens plaats. Dit jaar wordt er ook weer gezongen door de koren op partyschip De Diane. Een professionele jury zal de koren beoordelen. Naast het Gouden Anker wordt er ook weer de 'Slagboom Vlaardingen' publieksprijs en 'De Vlaerdinger' aanmoedigingsprijs uitgereikt door Cees Oosterom, wethouder van cultuur. 

De twaalf koren die dit jaar deelnemen zijn Fermata (Moravska Trebova, Tsjechie), Shanty-Chor Wremen (Duitsland), Vocalgroup T-SING! (Tilburg), WeespertrekvaartMannen (Amsterdam), Mixed Voices (Rotterdam), Shantykoor Midscheeps ( Leidschendam), Barbershopkoor Soundwaves (Hellevoetsluis), Zanggroep Ratatouille (Vlaardingen), Schiedams Shantykoor Stuurloos, Shantykoor de Vlaerdingse Maatjes, Shantykoor Vlaardingen en Shantykoor de Vlaardingse Muiters. 

Entreekaarten zijn al te koop aan de receptie van het Delta Hotel. Zekosten vijftien euro per stuk (inclusief Captain’s Dinner, exclusief drankjes). Voor drankjes en lunch zijn consumptiemunten te koop op de dag zelf aan de receptie. 

Programma zaterdag 8 november 2014
11.00 – 11.45 uur: Entree met koffie en Vlaardingse ijzerkoekjes
11.45 – 17.00 uur: Koren concours, met mogelijkheid voor lunch
17.00 – 18.30 uur: Captain’s Dinner 'Delta Style' met optreden van Spek & Boogert
18.30 – 22.00 uur: Prijsuitreiking en after partyGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date