Vijfde Santa Run van Vlaardingen

11-12-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zondag om 14.00 uur start de vijfde editie van de Rotary SantaRun. Vanaf het Veerplein zullen enkele honderden lopers voor het goede doel een parcours afleggen in een SantaPak. Iedereen kan meedoen; je mag rennen, joggen, wandelen, neem je hond mee of loop met de kinderwagen. Het maakt niet uit, als het maar gezellig is! 

Dit jaar kunnen de deelnemers kiezen tussen de SantaRun van 3,5 kilometer en een Nederlandse primeur: een SantaWalk. De SantaWalk is een wandeling van 8 kilometer die in SantaPak langs de mooiste plekjes in Vlaardingen voert. 

Bij aankomst op het veerplein wacht er voor alle deelnemers een medaille, koek & zopie en natuurlijk gezelligheid! Er is muziek, er zijn kraampjes waar versnaperingen zoals erwtensoep en gluhwein worden aangeboden, er is een springkasteel en live vermaak. Het goede doel van dit jaar is het Jeugdfonds voor Sport en Cultuur in Vlaardingen. Dit fonds biedt financiële ondersteuning aan ouders zodat hun kinderen kunnen sporten, dansen of muziek maken. De opbrengst komt geheel ten goede aan de activiteiten van het Jeugdfonds in Vlaardingen. 

Deelname aan de SantaRun of SantaWalk kost € 12,50 Euro per persoon. Je kunt je dit jaar ook aanmelden als groep, team, vereniging of klas en je vervolgens laten sponsoren via de website. De gene of groep die het meeste opbrengt wordt namens de organisatie beloond met een extra bijdrage van € 250,- bovenop het opgehaalde bedrag, en natuurlijk de eeuwige roem! 

De SantaRun start en eindigt aanstaande zondag om 14.00 uur en de SantaWalk start om 13.00 uur vanaf en op het Veerplein. Inschrijven kan HIER! Volg het event op Facebook en Instagram via rotarysantarunvlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date