Virtuele rondleiding in de jaren vijftig van Rotterdam

19-02-2023 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vanuit je stoel in De Windwijzer krijg je op maandag 27 februari een indrukwekkende digitale rondleiding van Rotterdam in de jaren 50. Gids Betty Derks zal je op vakkundige wijze de beelden met haar verhaal begeleiden en jou ongetwijfeld vermaken.

In de jaren 1950-1960 krabbelde ons land weer op uit de narigheid van de oorlog. In Rotterdam was de haven grotendeels hersteld van de oorlogsschade, maar in de stad moest nog veel gebeuren. Tijdens de virtuele rondleiding zien we beelden van de nog lege binnenstad, van de wederopbouw en van het dagelijks leven in die periode.

De rondleiding wordt verzorgd door Betty Derks van het Gilde Rotterdam. Gilde Rotterdam stelt haar vrijwilligers in staat om hun kennis en ervaring over Rotterdam met anderen te delen. De vrijwilligers verzorgen diverse rondleidingen, zowel buiten als binnen, in een ontspannen sfeer. Op 27 februari laten we ons meenemen in het Rotterdam van de jaren ’50. Aanvang is om 19.30 uur, entree €5,-. De koffie en thee staat voor je klaar! De Windwijzer is gevestigd aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date