Vlaardingse fotograaf exposeert bij de overburen

04-01-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN/ROTTERDAM - Fotograaf Arend van der Salm (1967) woont en werkt in Vlaardingen. Zijn fotostudio is gevestigd in de voormalige kunstacademie aan de Oosthavenkade 42 (Hollandia gebouw). Zijn liefde voor de camera begon al op jonge leeftijd toen zijn vader, zelf een enthousiaste amateurfotograaf, hem de beginselen van de fotografie bijbracht. Nieuwsgierig en enthousiast als Arend was liep hij al snel rond met een camera en probeerde alles wat voor zijn lens kwam vast te leggen. Zoals later is gebleken was deze periode uiteindelijk kenmerkend voor zijn verdere carrière als fotograaf/kunstenaar en heeft er uiteindelijk toe geleid dat hij beroepsmatig is gaan fotograferen.

Naast zijn werk als fotograaf voor bedrijven en particulieren maakt Arend ook fotografische stillevens. Zijn werk is onder andere te koop bij Kunstgalerie Thyade in Rotterdam. Bij deze galerie zal hij van 22 januari t/m 6 maart exposeren met twee andere fotografen (Ben Kleyn en Els Enschedé) .

U bent van harte uitgenodigd voor de opening op 23 januari van 15:00 t/m 17:00 uur. Het adres is Hoogstraat 31-33 , 3011 PE Rotterdam
Mocht u geen tijd hebben? Niet getreurd, de tentoonstelling duurt t/m 6 maart.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date