Vlaardingse Haringkoppen bij Varend Corso

31-07-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ook dit jaar is de Vlaardingse blaaskapel De Haringkoppen weer van de partij bij het Varend Corso. Vrijdag 4 en zondag 6 augustus varen zij mee op een muziekboot in de stoet door het Westland. Naast sierlijk opgemaakte boten is het voor het publiek dus ook genieten van swingende muziek en vrolijke meezingers.

Vrijdagmiddag tussen kwart voor vijf en half zes doet het Corso Vlaardingen aan. Beslist de moeite waard om dan een kijkje te komen nemen. Een aardige bijkomstigheid is dat met de Haringkoppen ook Vlaardingen weer vertegenwoordigd is bij dit bewonderenswaardige evenement. Blaaskapel de Haringkoppen' is niet meer weg te denken als er iets in Vlaardingen wordt georganiseerd of moet worden gevierd.

Zaterdag 12 augustus zorgen de Haringkoppen voor muzikaal vermaak bij de show ‘Terug In De Tijd’ op het Zomerterras en zaterdag 19 augustus zijn zij de muziekact bij de Dag Zonder Drempels. Op zaterdag 2 september speelt de blaaskapel op het jubileumfeest van volkstuinvereniging Zuidbuurt. De Haringkoppen spelen in de samenstelling van een bigband, maar met de sound van en dweilorkest. Het herkenbare geluid ontstaat dankzij de vele eigen arrangementen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date