Categorieën

Service

Vlietzicht wint AD terrassentrofee

Vlietzicht wint AD terrassentrofee
Uit

Vlietzicht wint AD terrassentrofee

  • Herman van Nieuwenhuizen
  • 01-09-2014
  • Uit
Vlietzicht wint AD terrassentrofee

VLAARDINGEN/SCHIPLUIDEN – Bij zeer hoge uitzondering maakt Vlaardingen24 een uitstapje over de grens. Daar moet dan wel weer een heel goede reden voor zijn en die vonden we in Vlietzicht. Veel Vlaardingers kennen deze uitspanning en zijn hier op mooie en soms minder mooie dagen te vinden, om even bij te komen van een fiets- wandel- of boottochtje.

Het eigenaars-echtpaar Louis en Marleen Mulder zwaait al enige decennia de scepter over Vlietzicht en hun inspanningen werden op maandag 1september bekroond met de AD terrassentrofee (editie AD Haagsche Courant) De prijs werd daarbij uitgereikt door chef redactie Henk Lankester. Nummers twee en drie in deze competitie waren De Buren uit ’s Gravenzande en Catch uit Scheveningen. Juryvoorzitter Pieter van den Broeke benadrukte bij het toelichten van juryrapport dat het niveau dit jaar erg hoog was. Vlietzicht had 42 punten verworven, De Buren 41 en Catch 40,5 punt. Beoordeeld werd op gastvrijheid, service en kwaliteit van het eten, maar ook op locatie. Dit laatste speelde een grote rol bij de eindoverwinning van Vlietzicht.

Eigenaar en uitbater Louis Mulder zelf was zeer verguld met de trofee, maar dankte tegelijkertijd zijn team van medewerkers: ,,Ik faciliteer slechts, jullie doen uiteindelijk het uitvoerende werk, dus deze prijs komt feitelijk jullie toe’’.

En de Vlaardingse connectie ? Wibo Broek en Annelies van Malkenhorst van de Vlaardingse Bierbrouwerij zijn hofleverancier van het witbier dat Vlietzicht schenkt, de Vlaardingse slager Van Heijst levert het vlees en de uitspanning is gevestigd aan de Vlaardingse kade.