Vol Vlaardings programma in Talk of the Town !

14-05-2016 Uit Redactie

Fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Heel nieuwsgierig Vlaardingen is op vrijdag 20 mei om 20.30 uur uitgenodigd in de Stadsgehoorzaal bij Talk of the Town. Deze Vlaardingse talkshow maakt vier keer per jaar een avondvullend programma met leuke gasten, muziek, filmpjes, politiek en actualiteiten. Denk DWDD, maar dan Vlaardings: TOTT. Wie nog geen plannen heeft is meer dan welkom. De toegang is gratis.

Deze editie staat bol van boeiende gasten, zoals de succesvolle schrijver Alex Boogers, de organisatoren van de Haring- en Bier Wandeltocht, vijf Vlaardingse muzikanten die na 40 jaar een ode aan ‘The Band’ gaan brengen, Vlaardingse ijszaken voor dé ijstest en Cora Laan gaat als een soort kroegentocht laten zien waar in Vlaardingen in de 18e eeuw herbergen bevonden. Tot slot Arno Tessers van het Vlaardings Film Festival en wethouders van Ruud van Harten en Arnout Hoekstra, die vol vuur bevraagd worden door presentator Tjerk van der Ende.

 

Harmonie

De sfeervolle kleine zaal van de Stadsgehoorzaal (de Harmonie) wordt voor Talk of te Town omgetoverd tot een gezellig praatcafé, waar bijzondere personen, unieke instellingen, toffe muzikanten, politieke partijen en leuke bedrijven worden uitgenodigd om te boeien, te prikkelen en te inspireren.

 

Alex Boogers

Niemand minder dan schrijver Alex Boogers is te gast. Voor wie het niet wist, Alex woont in Vlaardingen, of zoals hij het zelf noemt in ‘Lijn 56’; Het Naamloze Gat. Met een indrukwekkende bibliografie én de Boekhandelsprijs 2016 op zijn naam is hij een grote in de Nederlandse literatuur. Voor de liefhebbers is Boekhandel Plantage Pontier aanwezig om de boeken van deze intrigerende schrijver te verkopen.

 

IJstest

Welke ijszaak is nou echt de lekkerste? We komen er achter met een real-live Vlaardingse ijstest. Daarnaast komt Wethouder Ruud van Harten praten over de ophanden zijnde klimaattop en wethouder Arnout Hoekstra zit dit keer ‘Op De Kruk!’ om het vragenvuur van Tjerk vast met verve te doorstaan. Columnist Michel Reinders sluit af met een column over zijn ‘verwonderingen’ over de wereld en vooral de mensen daarop. Presentatie is in handen van Tjerk van der Ende.

 

Vrijkaart

Deze editie is de toegang gratis. Via deze link komt iedereen makkelijk in het bezit van een toegangsbewijs.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date