Volg de Agnetalezing van Museum Vlaardingen online!

21-02-2021 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De jaarlijkse Agnetalezing van Museum Vlaardingen, ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag, gaat dit jaar gewoon door! Niet op de gebruikelijke manier in het museum, maar online via een livestream op onze Facebookpagina. De lezing kan dus veilig thuis gevolgd worden via je pc/laptop of smartphone op 8 maart 2021 van 20.00 tot 21.15 uur.

Gastspreker Judith Stevens van de stichting ‘Stem op een Vrouw’ verzorgt dit jaar de lezing met de prikkelende titel 'Girl Power op het Binnenhof'. Een week vóór de landelijke verkiezingen daagt zij ons uit om na te denken over het belang van een evenredige vertegenwoordiging van vrouwen in de politiek. 

Na de lezing volgt een paneldiscussie onder leiding van Cora Laan. Twee lokale politica’s: wethouder Jacky Silos (CDA) en Lianne van Kalken (fractievoorzitter van Groen Links Vlaardingen), gaan met Judith Stevens in discussie over de betekenis van vrouwen in zowel de landelijke als de lokale politiek.

Bijwonen van de Agnetalezing is gratis, aanmelden is niet nodig. Het programma is live te volgen via de Facebookpagina van Museum Vlaardingen

Voor wie niet kan wachten tot 8 maart, ga alvast naar Stem op een vrouw, lees meer over de Stemtip of doe de vernieuwde stemhulp online.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date