Voorverkoop Discoterras van start

04-07-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De laatste zaterdagavond van het Zomerterras is een begrip geworden. Aan het einde van de zomer ontmoeten vrienden en nieuwe bekenden elkaar op de grootste openluchtdansvloer van de regio. Dit jaar staat volledig in het teken de leukste dansplaten van de afgelopen decennia. Op het Grote Podium de Super Duper Disco Show van DJ’s Jasper & Max. Bij het Kleine Podium de Mega Stille Disco met een speciale editie van “Oh So Nineties” door DJ Eelco Stuy en het beste van de 00’s van DJ Raimond Overdevest.

Van 19.00 tot 20.00 uur is het KinderDiscoterras voor de jeugd, mede mogelijk gemaakt door UN1EK onderwijs en opvang. Met de beste dansplaten uitgekozen door de kinderen van Vlaardingen zelf.

Kaarten voor het Discoterras zijn € 8,50 en koop je alleen online. KLIKKERDEKLIK!!! Je kaart, met unieke barcode, print je uit en neem je mee naar het Zomerterras of laat je ter plekke zien op je telefoon. 

Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen tussen 19.00 en 20.00 uur gratis naar het KinderDiscoterras onder begeleiding van een volwassene met entreeticket, maximaal drie kinderen per begeleider. Na 20.00 uur moet iedereen een entreeticket hebben om naar binnen te kunnen, volwassenen én kinderen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date