Categorieën

Service

Vrijwilligers Groene Luiken lunchen bij Jofel

Vrijwilligers Groene Luiken lunchen bij Jofel
Uit

Vrijwilligers Groene Luiken lunchen bij Jofel

  • Redactie
  • 13-03-2019
  • Uit
Vrijwilligers Groene Luiken lunchen bij Jofel

Bent u er de volgende keer ook bij? 25 jaar Groene Luiken, vrijwilligers lunchen bij Jofel aan de plas.

VLAARDINGEN - Op een druilerige middag ontmoetten de 50 vrijwilligers van Aanloophuis De Groene Luiken elkaar voor een High Tea bij Jofel aan de plas. Dit werd het aangeboden vanwege het 25 jarig bestaan van het Aanloophuis. In de ruimte die volledig werd gevuld door de vrijwilligers werden allerlei hapjes en drankjes geserveerd. Er zijn maar een paar momenten per jaar dat alle gastheren, gastvrouwen en het bestuur elkaar ontmoeten en van deze gelegenheid werd goed gebruik gemaakt om weer eens bij te praten. Anneke van der Graaff, vrijwilligerscoördinator, kreeg van de voorzitter Ineke Nieuwstraten een van de 25 kunstwerken cadeau uit de expositie die nu in het Aanloophuis te zien is.

Het Aanloophuis is nog steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die een keer in de twee weken een dagdeel gastvrouw of gastheer willen zijn. Na een gesprek en een korte cursus kunt u als vrijwilliger aan de slag. Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen via [email protected] of telefonisch op 010 – 4353746. Op de website www.degroeneluiken.nl kunt u meer over het aanloophuis lezen. Een keertje meelopen met een vrijwilliger is ook mogelijk.

U kunt ook de expositie van kunstwerken van 25 kunstenaars komen bekijken. Het Aanloophuis is geopend van zaterdag t/m dinsdag tussen 14.00 – 17.00 uur en woensdag t/m vrijdag tussen 11.00 – 13.45 uur en tussen 14.15 – 17.00 uur.

Aanloophuis De Groene Luiken

Oosthavenkade 8, Vlaardingen

Meer over Aanloophuis De Groene Luiken →