Vroege vogel wandeling in de Broekpolder

22-08-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zondagochtend vroeg uit de veren en dan een heerlijke wandeling maken in de Broekpolder ? Genieten van de rust, het ontwaken van de dieren, het opkomen van de zon. Dat kan aanstaande zondag 27 augustus. Onder leiding van Broekpoldergidsen kom je op de mooiste plekjes van het natuur- en recreatiegebied. En zij vertellen je er van alles over. Zij vertrekken om 06.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 2 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen aan te doen i.v.m. mogelijke insecten, distels enzovoort.

 

Zin om mee te lopen?

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl  Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt. Ook honden mogen meelopen, maar wel aan de lijn.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de latezomerwandeling op 23 september en de herfstwandeling op 29 oktober. De eerstvolgende themawandeling is op 8 oktober, dan wordt er gezamenlijk op zoek gegaan naar de grote grazers.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl 

Gerelateerd